مهماننوازی یکی از مهمترین مشخصههای ایرانیان است و باعث افتخار ماست که بیش از 10 سال است خدمتگزار مردم شریف ایران هستیم.
ما در این رستوران همواره تلاش کردیم که در محیطی مناسب غذایی سالم و درخور شان شما عزیزان ارائه دهیم.
لذت صرف غذای سالم و اصیل ایرانی در محیطی درخور شان، یکی از حسهایی است که میتواند خستگی یک هفته سخت و پر دغدغه را رفع کند و انرژی مورد نیاز برای روزهای پیشرو رو برای ما فراهم سازد.
ما در این رستوران با بیش از 10 سال تجربه همواره افتخار داریم در محیطی اصیل بر پایه معماری و طراحی مدرن، متناسب با هر نوع سلیقه و ذائقهای با تکیه بر مهارت آشپزان و مهمانداران آموزش دیده میزبان محافل دوستانه و کاری، جشن ها و مراسم های شما عزیزان باشیم تا اوقاتی خوش را در کنار یکدیگر تجربه نمایید.
چرا رستوران ما را انتخاب میکنید
استفاده از مواد اولیه با کیفیت و سالم محلی برای تهیه و طبخ تمامی غذاها
طراحی لوکس و محیطی تمیز شامل سالن VIP برای برگزاری مراسم و جلسات
از تهیه غذا در فضای شفاف تا سرو غذا سر میز، همه کارکنان موظف به اجرای نکات بهداشتی اند
غذاهای ویژه ما را مشاهده کنید
از معروفترین آشهای ایرانی است.
در طبخ این آش از سبزیجات مخصوص مانند، جعفری، گشنیز، اسفناج، و برگ چغندر و انواع حبوبات نظیر نخود، عدس، انواع لوبیاها و رشتهٔ آشی استفاده میشود.این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی میخورند. بسته به عادتهای خانوادگی از این خوراک به عنوان پیش خوراک یا خوراک اصلی استفاده میشود. آش رشته در ماه رمضان جایگاه ویژهای بین خانوادههای ایرانی دارد و از جمله خوراکهای مناسب این ماه است
غذای محبوب در قفقاز، آسیای مرکزی و بخشهایی از اروپای مرکزی است
در ترکی شیش به معنای سیخ و شیشلیک به معنای کباب سیخی است. در اصل شیشلیک از گوشت بره تهیه میگردد اما با توجه به علایق محلی و ترجیحات مذهبی ممکن است گوشت مورد استفاده متفاوت باشد. سیخهای شیشلیک یا تماماً از قطعات گوشت یا چربی یا بهطور متناوب (یک در میان) تکههای گوشت و چربی و سبزیجاتی مانند فلفل، پیاز و گوجه فرنگی تشکیل میشوند.
یکی از خوراکهای مشهور ایران است که شهرت جهانی دارد و منتسب به شهر تبریز است
انواع کوفته در نقاط مختلف خاورمیانه تهیه میشود و نقطه تمایز کوفته تبریزی بیشتر در طرز تهیه و مواد استفاده شده در آن است. در این خوراک از انواع سبزیهای معطر استفاده میشود و بهطور سنتی گوشت این کوفته در یک هاون سنگی و با دسته هاونی چوبی، کوبیده شده و رفته رفته سبزیها و لپه به آن اضافه میگردد. امروزه اغلب برای آسانتر کردن روند کار بهجای کوبیدن گوشت در هاون، آن را چندین بار چرخ میکنند.
غذای ویژه شب عید ایرانیان
بیشتر ما ایرانی ها در مناسبت های خاص مثل شب های عید بزرگ و مناسبت های مختلف سبزی پلو ماهی را برای بزم و محفل خود انتخاب می کنیم. سبزی پلو ماهی به عنوان یک غذای ایرانی اصیل و خوشمزه در لیست غذاهای محبوب ما ایرانی قرار دارد و در جاهای مختلف کشور سبزی پلو ماهی را به عنوان غذای ثابت برای شب عید در نظر می گیرند.
یکی از انواع دلمه بوده و به عنوان یکی از غذاهای سنتی ایرانی شناخته میشود. معروف ترین دلمه برگ مو متعلق به شهرهایی مثل اردبیل و تبریز است که در این مناطق اکثرا دلمه را با سبزیجات معطر و کوهی تهیه می کنند. برای تهیه این غذا برگ مو (انگور)، لپه، برنج، بلغور، و برای سبزیجات معطر از گشنیز، مرزه، شوید و تره استفاده میشود. ادویههای مورد استفاده دارچین، پودر گل محمدی، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و نمک و زردچوبه میباشد
با افتخار پذیرای مراسم شما هستیم
تصاویری از رستوران ما
با این تیم حرفه ای در خدمت شماییم
تماس با ما
تهران، خیابان یک، کوچه یک، پلاک یک
همه روز : 11:00 AM ~ 11:00 PM